VÄLKOMNA ALLA UNDERSÅTAR

Hej och hjärtligt välkomna till denna oerhört intressanta och givande blogg!
Vi är två töser som är grymmast på allt. I alla fall enligt Frida. Ja, hon heter faktiskt så. Den ena av denna bloggens ägare. Den andra är döpt till ett fult kärring namn, Agnes.
Jaha, vilka är vi då?
Utifrån, så är vi nog coolast bäst och snyggast på hela skolan. Det är vad vi har fått höra. Vi själva tycker nog att man inte ska sticka ut så mycket utan vi håller en mer seriös profil. Why so funny liksom?
Vem är Frida då? Jo, det ska jag Agnes tala om för er. Hon är en gul orienterare. Alltså inte gul som i gul som i kinesgul utan hon brukar springa med en gul tröja. Då blir man gul. Hon gillar även mycket annat som är gult. Bananchips, majs och svampbob. Ganska mycket potatis också. Fast om den ska bli kul så måste man koka den. Och det gör Fida, varje dag, för hon duschar väldigt länge. Men det är bra för då blir man ren, och då kan vi tala om att hon även gillar norrland, speciellt norrländska pojkar... thihi ;)
Den andra halvan i detta projekt heter då Agnes Leo. Vad ska man säga om henne? ingen aning, eftersom hon är så himla tråkig!! Nej okej det är fult att ljuga, Agnes är en mycket rolig prick, som för annan del innerst inne är dum blondin, om man vill tro ryktena som går runt henne. Fast till er besvikelse kan jag tala om att hon är riktigt smart. Uttråkande snygg är hon också men det var en annan historia. Agnes till skillnad från mig är en gul orienterare som bär röda inslag... Jag undrar om det röda är exem, för vem vill väl vara smålänning? Pinsamt om ni frågar mig!!
Sörmlänning då???? -.-
Nog pratat om oss! Vi har ett fyhelvete roligt matteprov på onsdag och vi ska äga som vanligt. Om det går dåligt så blir vi båda araber. Och det är inte kul att vara arab i dagens läge med inbördes krig och skit!!!! (Frida fattade inte ens)
PUSS OCH kram SKuMbAnaN...... ses

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0