Hemma

Då var man hemma igen det var e underbar veka! Tack all som var med och förgyllde timmarna i Italien för mig :D
Tack alla vi från Eksjö, tack alla ni från Sandviken + Marcus, tack alla ledare, tack kocken, tack alla deltagare från överallt ifrån, tack arrangörer som stod för det mest festliga, glada, fantastiska, uppskattade event som förde med sig så mycket lycka!!♥
Jag har aldrig varit med om något så bra! Det var så strukturerat och härlig stämning att det inte kan bli bättre! Men nu är det slut så jag följer en enkelriktad väg mot nya erfarenheter och nöjen, förhoppningsvis..
D.S. jag saknar Elin jättemycket!! Puss på dig hoppas du har det bra på Kreta, kom hem snart!!♥
Fritjof

Skavsta skaver

TJATJA BLOGGEN!
Mobil/Dator-bloggar. Skriver på en dator med en mobils internet, fett coolt.
Man måste ha yoghurten på minst 1 meters avstånd så tyvärr får inte Frida sitta bredvid mig eftersom hon äter yoghurt (Fast hon sitter bredvid mig ändå).
VI ÄR PÅVÄG TILL ITALIEN, fattar ni?!!!!!!!
Helt awesome, bussFÄST på vägen hit och nu steker vi järnet på hotellet i Skavsta med Sandviksborna.
Ska upp 4.45 imorgon så kanske bäst att slagga snart. Eller så fortsätter vi kolla på Wallander.
Ciao Ciao (Som man säger i Italien)
//The one and only

Varför?

Fråga mig inte varför jag ikväll har pluggat som en tok hela kvällen som om det var sista kvällen fast det inte är det... Jag kom precis på att det är om fredag kemiprovet är, inte imorgon. Det känns så konstigt. Hela dagen har varit som en torsdag.. Det var håltimma innan träningen vilket det alltid är på torsdagar och jag trodde också att det var efterrätt idag fast jag stenhårt visste att det var på torsdagen. Men det här känns bra, jag får liksom en bonus-dag imorgon och då hinner jag ju packa.. Toppen!
För er som inte har insett det så ville jag bara påminna er att vi Agge, Julle, Lauris, Nikki, Jossan, Ollo, Didde, Nisse, Ludde, Anton, Erik och jag på lördag klockan 06:25 flyger till Italien!!!! Treviso. Najs va? Skol-VM väntar och finfina tävlingar i finfin terräng. Regnet är skitsamma, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Några regndroppar kan inte hindra mig från det här nu, det är bara att satsa!! Det ska bli såååååå himla kul!!!!♥

Det regnar..... vatten?

Ja då har man kollat upp vädret som väntar i Italien då...
Ser inte kul ut kan jag ju säga, det förstörde min dag.
det är på lördag eftermiddag vi kommer ner...
http://www.yr.no/sted/Italia/Veneto/Treviso/langtidsvarsel.html
Regn...

helt cp

Detta har visst inte publicerats än...
Helg på elev.hemmet!!
Najs jue!
Jag är här med Lauris, Sara, Amanda, Anton 1/2tror jag och sen någon mer kanske??
I alla fall så ska det bli en av de najsigaste helgerna då jag slipper minst 9 timmars restid då jag kan göra andra saker... Tex. blogga, bada fotbad, måla naglar, träna laga mat, äta mat, packa till I T A L I E N ! ! ! som det bär av mot nästa vecka!!!!!! Jag har förberätt mig tutalt, titalt.
Jag har aldrig längtat så mycket!!

Bad Update

Skolan + något helt annat tar all min tid just nu, hinner inte blogga.
Men nu har jag håltimme så tänkte slänga ut några vettiga ord.
I tisdags hade hela olgyt grillkväll, de va najs!
Sen har nollorna varit här på besök, dem valde rum. Det komiska är att den kaxigaste killen av dem alla ska få bo i mitt gamla rum och som granne får han Mr.X. HUR KOMMER DETTA GÅ?
Mr.X kommer antagligen vilja flytta ut eller så kommer Arvid ta självmord, to be continued...
Imorgon har jag naturkunskapsprov och samhällsinlämning, idag har jag tyska och nästa vecka är det kemiprov, svenska artikel och tyska nationella som gäller. Håll tummarna, kommer behöva det!
Frida har även varit lite bitter denna veckan så funderar på att göra något kul med henne nästa vecka, några idéer?
På återseende/ aggääÄ.
frida är en plingeling

Frida goes deep?

Så lång tid men du har inte förendrats någonting.....
Samma inlägg som då jag senast såg dig, samma struktur, samma komentarer och samma språk. Nog trodde jag att du kunde gå vidare och klara dig utan mig, men nej. Du kan inte ens knyta dina egna skor längre! Lite bättre hade jag faktiskt väntat mig!! En liten bild kunde du ju i alla fall ha publicerat utan att jag ska behöva hjälpa dig att trycka på rätt knapp. Men okej om det är så du vill ha det! ;(
Du har ändå trots allt givit mig en hel del glädje under din existens hittills, om du har en svår tid just nu förstår jag det. Jag känner lite lika faktiskt. Som en trogen vän håller jag fast vid dig och kämpar tills du inte vill mer för än så länge vill jag!♥
//  ∫ ® ï Ð Λ

Trist..

Eftersom att alla på vårat psykhem tränar förutom jag igen så har jag riktigt tråkigt igen. Jag kan inte ens plugga för jag vill inte. Jag har i alla fall lovat Lauris att duscha på rekordtid så jag antar att jag får ge det ett vettigt försök!
Hejsvej!!
//Fredag!! (imorgon)
P.S. det står att jag inte har sovit ensam sedan 10-mila men jag menade ju att jag ska sova ikapp sedan 10-mila och jag ska göra det ensam.... så ni vet:D:D hehe!

Ganska skum ensam dag

Idag klockan åtta var det nationella i engelska, fast vårat ursprungliga schema säger att det är håltimme på onsdag morgon så imorse gick jag upp kvart i åtta för att äta frukost satt där i lugn och ro, sedan säger laura: "Borde inte du skynda dig lite nu?", jag: "nej jeg har håltimme nu"(ganska stolt också), Laura: "Nej, du har nationella nu.." Jättebra Frida du har ju koll på allt du -.- !!
Eftersom jag inte tränar idag så ska jag:
- Plugga ensam till spanska glosprovet nästa vecka
- Försöka förstå matten helt själv
- plugga naturkunskap utan någon annan
- lyssna på Eminem och Veronica Maggio utan att umgås
- sova ensam sedan 10-mila
- chilla utan vänner
På tal om 10-mila så var det en bra helg! Jeanette-plätt var med och vann i ungdomskavlen!! Jag är så lycklig, hon förtjänade det verkligen. Nu har vi en pinne var antar jag :) Livet är inte alltid rättvist men i detta fall känns d mer rätt än vanligt!! Grattis laget ♥

Ja livet skiftar

Länge leve länge sen, som jag minns det var det lätt, även när jag trillade omkull.
Ja livet skiftar... det går upp och ner, frammåt och bakåt, vinglar först åt höger sedan för mucket åt vänster.
Precis ingenting går rakt, inflationen skiftar, ett pistolsskott vänder och landar på marken med fel beräkning, vi har sådant i skolan att jag inte vet var jag ska börja, därför sitter jag här nu.
Jag minns tiden då allt var så lätt, man behövde aldrig tänka. Tiden innan nu. Tiden då man var barn. Just nu längtar jag tills jag får leka med mina egna barn, se dem skratta och leka hela dagen tills de blir trötta och kryper upp i mitt kna för att somna och nästa morgon orka leka igen. Det är dagar man minns med solsken på läpparna.
Mitt rum är städat!! Äntligen, jag har aldrig tagit itu med det sen jag flyttade in det var inte ens fint då... Men nu har min älsklingsJulia varit här och hjälpt mig jag har henne att evigt tacka. Ikväll kommer jag att somna i lycka!!
tack!
förutom det har dagen varit så sjukt dålig kan jag hälsa...
FFFRRITTTTIIOOOOOFF!

vill du ligga med mig då?

HEJ BLOGGEN!
Fin rubrik right? Om ni vill lyssna på den braiga låten och den givande texten så kan ni klicka här!
jag måste skriva tyska saga nu, den handlar om en flicka och en myra, vi höööörs.
tjing!
tror jag är sexig, eller så är jag det(?????)
ser ut som en fisk.

RSS 2.0