Åt samma håll

Det går bra nu, sommaren har nått Eksjö och dagarna spenderas genomgående av häng på gräset med glass, vattenballonger och lämningarna av det som en gång var viktigt plugg. Folk bränner sig på diverse kroppsdelar konstant och vattenflaskor ses i handen på de flesta kloka orienterare, som förövrigt måste dricka mycket för att hämma känslan av uttorkning. Tänk er nu detta väder, sjöängen, glada miner, brännbollsderby mellan NV10A och B och åtskiliga tävlingsjävlar som kämpar tillsammans för att ta hem den prestigefyllda segern. Med solen i ögonen och vinden i ryggen hade jag en väldigt kul näst sista idrottslektion på gymnasiet. Allt är bra just nu och det går min väg, ta min hand jag följer dig vi ska åt samma håll.
Fritiof

När vi var på läger ett tag..

Det känns som evigheter sedan jag lyckades skapa någonting nu, jag har konstant ont i huvudet på något vis. Musiken jag lyssnar på går in och ut utan att ge större intryck än att jag förknippar den med hårda slag och oljud. Jag stängde av musiken och lyssnade på radio i stället, det var en bra metod även om det fick mig att inse att jag inte vill lyssna på någonting, att jag inte vill hitta tillbaka till inspirationen och att jag inte vill bli peppad i frågan. Så det har jag gjort, tagit en paus, tryckt händerna mot huvudet och bara tänkt. Tänkt på den rådande vardagen, på allt som blir gjort och på vad som inte blir det. I sin tur har jag  tänkt för mycket, gjort för lite och tänkt för mycket. Förlåt att ni fick läsa det här.. Jag ska berätta något roligt!

Första dagen solen vågade titta fram efter snökaos i bergen.
Vi bodde under en bro i ett hus med en pizza på väggen.
På väg till en ganska snöig träningsdag i Italien.
Vilodag i Innsbruck helt enkelt.
Med fika och shopping såklart!
Själva staden Innsbruck.
Vi åkte traktor uppför ett berg för downhill-OL.
På berget fick vi jättegod lunch och solen sken till allas glädje.
Diverse fordon fanns att leka med vid matplatsen för otåliga småbarn...
...och otåliga orienterare visade det sig.
Vi hade vårat eget äckelrum på resan som gjorde att alla trivdes bra! (Kriterierna med stank, fuktighet och kaos uppfylldes och gjorde rummet till det optimala)
Ettantjej-bilden
Puh.. ingen kommentar, ni ser vad som finns på bilden nu.
Vissa dårar badade i den iskalla fjällfloden, jag var en av dem..
Bra hade vi i alla fall! Puss, vi ses!
Fritte

Dammsugardödare

Orkar jag inte pallra mig till skolan tycker jag att jag ska klara av att skriva ett blogginlägg, det var trots allt ett tag sedan sist nu. En del har hänt och som Agge beättat valde vi nya rum i måndags, OM det bjöd på tjafs! Nästa år erövrar vi i alla fall gången och det ser båda fram emot att äntligen flytta ihop igen till det radarpar vi en gång var.
På tal om samma sak så börjar jag snart få nog av att bo med Julia, i alla fall sedan hon i förra veckan damsög upp krosstat glas och sedan väntade på att nästa person skulle använda den. När Martin då skulle dammsuga ett par dagar senare började "Damme" ryka och lukta starkt av rök, Julia tog då tag i nackskinnet på dammsugaren och slängde ut honom på balkongen och som uppläxning. Senare kom dock sanningen fram, avdelningens dammsugare, "Damme", Hade alltså en mängd rivsår i magen som var för svåra för att opereras, "Damme" avled några timmar senare. Julia är misstänkt för misshandel och vållande till annans död, hon har till och med erkännt men på grund av otydliga reformer om vad som ger prick i elevhemskontraktet kommer troligtvis ingen fällande dom. Vi har fått en ny dammsugare så det är lugnt för den här gången. Good for you Juliet!
Seeya!
Fritiof

Elevhemskaos!

Nu är det oficiellt att olgys coolaste brudar nästa år tar steget upp till en helt ny våning och invarderar GÅNGEN!
Se upp, för the bitches har makten!

Min stjärna

Jag sitter i förbigående och funderar på landslagsläger och själva truppen och slänger en arg fråga ut i luften om hur mycket min vän Elliott ska behöva åstadkomma innan hon blir upptagen. Och som att gud hörde vad jag sade fick jag meddelande om att det som hela sveriges befolkning hoppats på just inträffat. Nämligen att tjejen i mina filosofier blivit uttagen att springa sprinten i hemma-EM och jVM i slovakien i sommar! Har en tår i ögat av glädje för denna tjej och jag önskar henne all lycka framöver!

Some have time

Ställer om väckarklockan från 02:45 till sovmorgon imorgon för att förhoppningsvis vakna lite piggare och med mer liv i kroppen. Sov bra!
Frida

RSS 2.0