Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar

För att jag sitter och gör nästintill ingenting halvt ensam på elevhemmet denna fredageftermiddag kunde jag likväl ta mig för att blogga lite. Jo, just det som bekräftar nästintill ingenting är det enda jag faktiskt gör. Jag lyssnar för nuet kolossalt mycket på Kents nya singel "999" som också kommer att finnas på deras kommande album som släpps den 25:e!!!!!
Om jag visste hur man delade youtubefilmer hade jag letat upp den och länkat men nu kan jag inte det. Sök på den på spotify istället för en god musikstund. :)
Fritiof

I'm in love with this feeling

Efter att ha gjort mitt yttersta i skolan hela veckan joggade jag iväg mot löptestet med noll motivation. Som mål hade jag föga: att springa löptestet utan att bryta och inte under loppet. Fånigt men en stressad själ är ingen levande själ.
Hur samma tjej kan komma tillbaka till sitt rum mer upprymd än en lax i vårströmmen var allt en riktig lågoddsare!
"Kom till saken nu Frida!"
"Okej, vänta lite.."
"..."
"JAG KOM IN PÅ LISTAN FÖR LÖPTESTETS 10-BÄSTA LÖPARE!!!"
Fritte!! :D
Glad tjeyy!!

RELIEF!

Den sista tunga uppgiften för veckan är avklarad och klassen kan pusta ut och slappna av inför lovet! Yes helt rätt, vi har påsklov innan påsk. Nog visste jag att det var möjligt med tidigare sportlov men påsken firas ändå vid samma tid för alla?! Tydligen kan man blanda till det här också och vi har nu lov nästa vecka medans alla hemmifrån går i skolan en vecka till..
Att genomlida-listan denna veckan:
Engelska-prov, litteratur
• Redovisning på spanska
• Kemi-prov, jämvikter
• Svenska-redovisning, språksociologi
• Labrapport-Fysik, vågor

Nu var det sista avklarat nämligen svenskaredovisningen på tolv minuter med Barbro som förövrigt gick åt hel***e!! Men om jag ska vara helt ärlig så gör det INGENTING för jag överlevde veckan och är så stolt över mig själv och att jag bara brutit ihop en gång i skolan den här helvetesperioden.
Jag antar att begreppet "what doesn't kill you makes you stronger" passar bäst i detta nu avslutade kapitel. So long!
Frida

Iakttagelse

När man sitter och läser alla vänners bloggar och tänker att "fy sjutton hur har de tid att hitta alla de där låtarna, citaten, filmklippen på youtube egentligen?". Sedan inser man att de har inte alls tid. Precis som du själv sitter alla andra utan hinder och googlar kärleksdikter, senare kommer samtliga på sig själva med att behöva plugga men sitter kvar vid datorn i alla fall. Det är något med tjejer och vackra ting alltså..♥
Fritiof

The cat-hunt!

Nu är sanningen att jag natten till idag sov över tolv timmar, det är extremt. Tro mig det kändes förvånande inte som mycket när jag vaknade imorse, åt frukost och sedan sov bort hela håltimmen också.. Nu däremot känns det av, om man säger såhär..Hela elevhemmet sover förutom jag som sitter här och väntar på att bli trött..
Jag lyckades hitta hunting häst idag tillsammans med Linnea och tänker avslöja somså att hunis-fjunis min granne kommer att hitta den strax innan han går till skolan imorgon. Sweeeet victory!!

Yeah yeah yeah!

U love to drink , so do we , get more bottles,
bring them to me , hold your glasses up , people everywhere,
now everybody put your hands in the air
Saker går min väg, jag har valt rätt stig, livet leker, fint som snus, upp som en sol och livet på en pinne är ord som just nu söker upp mig i allt jag tar mig för. Jag behöver inte ens tänka på vad jag ska göra innan någon övermäktig kraft varit där och lyft mig igenom det. Vilket betyder att nästa veckas två prov, två redovisningar och en labinlämning inte står som en vägg av titan utan mer som ett högt hinder som det bara är att ta sig över.
Inte som om att allt i livet är gratis men man får ta vad man har och spela korten bra!
Fritiof

Sommar!

Idag var dagen då jag skjutit upp mitt natt-ol pass tillräckligt mycket för att ta tag i livet och köra på allvar. Senaste gången var som ni vet när jag inte hittade hem utan fick följa en random stig till ett hus och ringa efter hjälp mitt i melodifestivalen.
Nästa gång var alltså idag, målet var att ta mig runt hela banan, någorlunda helskinnad och utan att ha flippat ur totalt. Får säga att jag är nöjd med min insats bortsett från den gången då det morrade i en buske och jag kunde inte komma på något annat realistiskt än att det var ett riktigt lejon färdigt att ta ett språng rakt emot mig. Vad det lejonet skulle kommit ifrån visste jag inte, bara att det var där och skulle äta upp mig. Tills jag insåg att ljudet var en moped och kom mycket längre bort ifrån än busken fem meter nedanför... Även bortsett från de gånger då jag fick något ryck och sprang extra fort för att jag precis upptäckt att jag var helt ensam i skogen...
Idag var det förövrigt sol och varmt i Eksjö! Vilket inbjöd till gårdsfest på elevhemmets gräsmatta med partymusik, fotboll, vattenkrig och allmänt chillande. That awesome moment when you put away the jeans and sweater for shorts and t-shirt and go out with your friends to play football in the first real spring-sun! Har tyvärr inga bilder på festen då jag var för upptagen för att delta själv men här är en liten skara bestående av efterfestare:
Min outfit dagen till ära, here comes the sun!

VÅRTECKEN

Eksjö måste vara den enda staden där man en morgon ca en månad efter att snön försvann men ändå kan vakna upp och notera: VARENNDA LITEN MARKFLÄCK ÄR VIT OCH TÄCKT AV SNÖ OCH DET VÄRSTA TILL SIST, SNÖN LIGGER KVAR.. Tagga ultra-lång KM imorrn!
Fritte

Välförtjänt.

När jag i fredagskväll bestämde mig för att köra helgens distanspass tillsammans med löparklubben hade jag räknat med: En del snabblöpande och en mängd asfalt men ganska många grupperingar där jag skulle tvingas hänga på de långsammaste. När jag på lördag förmiddag kommer ner till friluftsgården möts jag av en liten skara bestående av tre killar i 20-27årsåldern plus en gammal vän till mamma och pappa på 40 år. Okej! Men jag frågar om jag inte kan få vara med och springa med dem idag och sedan frågar jag hur långt de tänkt köra.. 35. Minuter tänker jag först, det var kort, men det slår mig fort, kilometer!
Resultatet blev: En del snabblöpande (under 5min/km hela vägen), en mängd asfalt och en grupp med de snabbaste där jag tvingades hänga på. Kortade som tur var av och det blev bara 17 km för min del.
Efter det passet åkte pappa och jag till Obs och storhandlade, som vi alltid gjorde tillsammans när jag var liten och det är som ett barndomsminne för mig.
Bakade dessa senare på dagen:
Såhär ser det förresten ut efter att man har släppt in Jeanette på ett badrum med en whiteboard-penna i handen.. Harry Potter-hamstrar och pojkar på alla glasytor. Fint Jeanette!
Frida

En helg i mängden.

Som en annan fredag är jag på mitt rum och packar, utan att komma någon vart. Att sedan väskan är färdigpackad precis i ögonblicket man ska gå kommer alltid att vara ett mysterium i mina ögon. Någon gång ska jag ta reda på vilken tomte som är inne på mitt rum och lägger fram saker efter hand, för någon gör det ju..
Hemmahelg alltså, det blir extra mysigt för Jeanette kommer inte vara hemma så jag ska få mamma och pappa att skämma bortt mig mer än vanligt. Får se vad vi hittar på, att fundera ut alternativ till det har varit veckans största nöje för min del. Förutom badhuset igår förstås men det räknas inte.
Tänk förresten på den mängd helger man har upplevt i livet och på hur lite man har gjort på dem som är totalt oviktigt och hur mycket man hade velat gjort.
Fritiof

Nu kör vi igen!

Fysikprov avklarat och nu startar jag upp igen, agge går på sin vanliga uppdateringsfrekvens men mitt "ett-inlägg-per-dag-flow" tog en omväg genom diverse gitterkonstanter, perioder och svängningar för ett fruktat fysikprov. Nu är jag tillbaka efter ett genomfört prov och är redo att möta framtiden med öppna armar!
Förstå att jag har längtat efter att få blogga igen för sådant här "strunt" klarar man inte av utan att det är roligt.
En bild på mina gamla gosedjur som alla tar upp en ofantligt stor del i min barndom, minns inte vilka jag sparade när vi rensade ut hela mitt rum men saknar dem gör jag.♥
Fritiof

Du kan fly men du kan inte gömma dig för alltid.

Någon gång måste vänskapsband brytas, misstag göras, sanningen sägas, steget tas, sista målet göras, någon gång kommer Tiden att ta slut.
Därför får man leva nu idag som om imorgon aldrig kommer att hända, det kommer inget bättre än det här.
Ni vet nog vem..

Straffträning

Eftersom att jag inte tränade på hela dagen igår så kändes det som en självklarhet för mig att vakna svettig flera gånger under natten av att antingen ha missat en träning, kommit försent eller vara seg i benen efter ett spinningpass.. Ingen skönhetssömn direkt men efter alla dessa drömmar kom jag fram till den slutsatsen att kompensera gårdagens planerat uteblivna träningspass med måndags-spinningpasset imorse, bara tack vare dåligt samvete och mardrömmar..

Puss&kram
Fritiof

Vad som blev kvar..

Wohoo!! Efter ett långpass (i simhallen) + styrka i 1:50 imorse ska jag snart ut på mitt andra pass för dagen! Solen skiner och jag är taggad.
Förutom att träna idag har jag inte gjort någonting speciellt viktigt, jag åt lunch i en halvtimme och chillar tills vidare.
Köpte saft och Cheerios till lördagsmys ikväll, för vi som är kvar på elevhemmet ska se film och man kan ju inte alltid äta vanliga chips, läsk osv..
Märkte ni att jag lyckades provocera Agnes till att blogga!! ;) Visste att det skulle gå, om jag bara vill så kan jag med... Tricket är möjligt att jag talar om snart.
Vi ses och hörs! 
Hejsvej!
Fritte

This is the part of me

Enligt Frida har jag blivit en toffel, vilket jag inte riktigt håller med om. Att bli toffel i mitt förhållande blir nog ganska svårt, då får man nog gå och köpa sig ett par tofflor först...

Mitt knä dödar mig för övrigt inifrån och ut. Det är helt sjukt tråkigt med alternativ träning och allt känns hopplöst.. Blir väl inget Danmark nästa vecka heller.. Nu ska jag gå och tjura. Ha det!


Kaoozz!

Dagens stora höjdpunkt var när (vi!!!) alla på andra våningen fick sprillans nya sängar imorse, tala om någon som kommer sova gott inatt!
Annars har detta dygn varit allt annat än vanligt, efterrsom att Elin är här så var alla uppe i taket igårkväll och man kan nog påstå att kvällsfikan spårade ganska totalt.. Hmm, hur mycket o'boy drack du egentligen Anton?!! Ännu senare myste vi lite på mitt rum och pratade om allt och ännu mer! Ag höll på att missa det hela eftersom hon är påväg att utnämnas till elevhemmets nya toffel! Hon har verkligen gått in för titeln nu på senare tid, men en liten stund klarade hon att slita sig och umgås med oss dödliga..
Förutom att bära sängar upp på vinden imorse var det morgonstyrka och Elin gästade oss! Men efter att jag kört för hårt med henne i början så blev hon tvungen att kliva av planen och svimma en stund. Hon är rolig den tjejen!
Dagen fortsatte med idrott, och när vi var tillbaka råkade jag ha sönder en blomkruka i trappuppgången... Kristina blev inte så glad... hon blev jätteglad!;)
Fick en present av ELiott igår förresten..
// Frida

RSS 2.0