tårtfest

Då var det tisdag igen... Bara tvåor kvar på elevhemmet, borde det vara efersom 1:or o 3:or infinner sig på Bosön och testar för tillfället, men eftersom Marcus är så snorig fick han stanna kvar här med Borg och Honken utstötta och överblivna.
Annars mår vi!
Tänkte lägga in en bild från den senaste tjejkvällen här på elevhemmet. Temat var tårtbakartävling och resultaten blev vilka:
Treornas tårta är den "plåtkakan" höst upp in the right hand corner. Den var en kladdkaka med cocosröra på och sedan lade de på grädde och sedan lade de på hallon smakade salig blandning (om det tolkas positivt).
Ettornas är den failade pantern mer lik ett rosa moln, fast tittade man noga syntes en gullig liten björnnos. För övrigt innehöll kakan kladdkakesmet, en smart lösning i fallet att man inte orkar rulla bollarna någon gång! Förnuftigt där;) (Stor eloge att det var en tårta ni lyckades göra, alla fattade tyvärr inte uppgiften rätt..)
Tårtan längst ner säger allt, att jag är trött i händerna efter att ha skrivit ett helt inlägg nu så inga kommentarer förutom att den innehöll ingen grädde (tänker på aggie) men banan fanns i.
Godnatt pusshej!
Jo!

Tid är pengar och pengar är singular och omöjlig att räkna! :)

Hejsan hoppsan! Agge är på hotel inatt... Hade jag också valat Bea är en så galet bra vän som det är värt att dela sin tid med. Annars flyter allt på bra, lyssnar på Melissa Horn och gör ingenting för att det är så himla mysigt!!
Kan ju kanske glädja vissa genom att skvallra om vårat redovisningsschema just nu, måste erkänna att det är riktigt härligt för tillfället!!
Ons: 27 engelska-glosor + grammatik
Fre: redovisn. svenska antiken
Mån: Info på engelska om en spion på engelska redovisas muntligt, biologiläxa, läa i boken, vet inte vilka sidor...
Tis: Utvärdering av OL-året på minst 6 datorskrivna sidor!!!!
Ons: Labrapport ska in under veckan fysik
Egentligen inte så mycket men jo fan i mitt liv står jag precis framför Mount Everest med skavsår på hälarna och en bruten vandringskäpp... (Frivillig tolkning)
Så är det /F

Lidingöloppet!!

Dagens schema är snart uträttat, det har varit en såååå lång dag. På schemat stod:
1. Gå upp 06.15 och åk till Lidingöloppet
2. Spring lidingöloppet
3. Shoppa
4. Köp nya löparskor
5. Krama mamma och pappa
6. Ta hål i öronen!!!
7. Spela wii
8. Mys i soffan och se på strunt på tv
Allt är uppnått förutom wii-spelandet... Men det får jag tid med när äpplena lagar mat!! Wohoo så najs dag men nu är jag helt slut och trött i fötterna... Om ni har tur tränar jag imorrn, det är ju trots allt gymnasie-rejs-tider och man bör inte ligga på latsidan för alla vill väl vinna en bowlingkväll med klassen!! :D
P.S. Min tid på en mil blev 43.20, blev 7:a i min klass och vann en ashet väska!!;)
trötta hälsningar / Fredag!

Glider på en räkmacka

Dagens fråga:
Kan man ha mer flyt/tur än jag hade idag?
Tror nog inte det.. Först försvann min almanacka och jag kunde inte hitta den någonstans! Men efter förstklassigt detektivarbete kom det fram att det var data-salen och Barbro som var de skyldige så de kunde tas på bar gärning, eller iaf data-salen.. Barbro går fortfarande fri...
Sedan var det PPPT (Pink Panther Park Tour) och där hade jag valt fel byxor för att kunna ta med gps-klockan men dum som jag är stoppar jag den i fickan ändå (som är så liten att den inte går att stänga...). Såklart att jag tappar den då. Och det idiotiska är att jag märkte det inte ens förrens jag var i mål!! Trodde det var kört men en ängel vid namn Hanna kom till min räddning och hjälpte mig leta, vi hittade klockan och till min glädjes förvåning är jag nu i fin löpform igen. Det kallas flyt!
Slutsats: morgonjogg + PPPT = bra form<3
Man blir så hungrig av attt tänka på räkmackor därför visar jag en bild på en semla! Hade / Fritte

Socker!

Halloj,
det tar ganska lång tid att blogga och jag har inte så mycket av det, snart ska jag duscha sen ska jag plugga, eller jag snarare måste göra både och. Hellre vill jag lägga mig i sängen och vila i sängen till bra musik!
Har ni hört låten Socker med Kent? Lyssna på den, såå himla bra, speciellt när man missat en final på SM och känner sig väldigt deppig... Fast måste medge att jag lyssnar på den ganska ofta annars med.. Den är så sjuuuuukt bra!♣
See ya
F R I D A :)

LML=Love My Life

Eftersom jag denna veckan använt FML lite för många gånger så har jag idag valt att ha en positiv dag.
Att även om något är dåligt så får man alltid ut något positivt.
Jag sitter här och har inte gjort något alls de senaste två timmarna. Jag har haft håltimme i snart 3 h och jag skulle packa till SM i helgen, men har jag börjat? NEJ, för jag heter Agnes Leo och jag gör inte sånt, jag packar när det är 10 min kvar och glömmer hälften.
Snart börjar tyskan och då ska jag skriva om Portugal som jag ska ha muntlig redovisning om, på tyska(?). Hur ska jag kunna prata flytande tyska, hallååååå? Hjälp mig någon. (Positiv)
Häromdagen så grejjade jag lite på mitt rum. Jag satte ihop ett nytt nattduksbord och trådbackar att ha i garderoben så att jag får plats med alla mina kläder som jag inte använder.
Ser nu att klockan är 13.37 vilket betyder ELIIIIIIIIIIT.
Nu blev klockan 13.38 (Fortfarande positiv)
Måste packa.... Ses i helgen mina fina orientervänner och till er andra, ha en grym helg :) Ta vara på varandra och var nu snälla.
Jag tycker om er!<3

Torsdag!!!

Jaha en ny dag med nya tag! Känns fint, fick tillbaks matte-proven o jag slog aggie med en poäng!!! Woho!! Jag är grymmast!!:D Fast hon slog mig med en sol.. men vafan man kan inte vara bäst på allt.. Vi är helt enkelt bäst tillsammans.♥


Tack Eliott för kommentaren! Du glädjer oss alltid lika mycket och vi saknar dig med! <5
För en gångs skull imorse så var byggarbetarna tysta när jag vaknade :) Jag, vaknade, lyssnade men hörde ingenting:o sensation!! Fast lite skumt eftersom både ags o Lauris hörde dem... men jag lyssnade verkligen efter dem... Jag tror A&L håller på att bli galna och omedvetet hallucinerar fram ljuden i huvudet. Får nog hjälpa dem ner på jorden snart!
Ses efter SM om det inte finns internet i gula villan, för jag tar med datorn. Så nu vet allla tjuvar att jag har med den så det finns inget att själa på mitt rum!!! HAHA synd för er då!!!
Drar på kemi nu...
See ya! ;)
F r i t j o f ♥

onsdags-rubrik saknas

Hej!

Bra dag idag, vissa fick tillbaka sina mateprov, en del med bättre resultat än andra. Bland de högsta resultaten hade min favvo-Agge!!! Gratulerar!
Själv får jag mitt prov imorrn ifall matte-johan inte tappat bort dem, det får vi inte hoppas för jag har fått för mig att det gick rätt bra! :D
Jag ska packa, sen ska jag städa... eller tvärtom... eller inget av det... fast packa måste jag ju... och då åste jag städa först.. jag städade precis innan jag satte mig här o skrev... kanske borde fortsätta, jag har bra musik iaf:D:D
Jag slipper simma iaf, och ni som inte hoppades att jag skulle skriva är lite ägda nu PUNKT!
See ya! Detta fick vi till efterrätt ida;) var avundsjuka! (det är en order)
Det fick vi till efterrätt ida :D det var gott yy

If i die young..

Jag borde sova nu men vafan det är SM i helgen så det kan inte skada.. eller?!
Skriver jag inte här imorrn så ska jag simma i ån nästa vecka.. lovar!! Det händer så mycket nu så måste gå och uppleva det!! :D
see ya!
Om ni har tur kanske jag simmar i ån ändå bara för att nåt ska hända, man vet aldrig ;) håll dig isf härikring så du inte missar nåt. Var det ett hot? Nej, snarare en uppmaning som inte undkommes ostraffat
Vi bloggare (AoF) räknar alltså med att någon person (vet inte vem än) simmar i ån nästa vecka!
P.S. månen är fett läskig nu... helt stor och molnen blåser förbi med Katia i superfart så det känns som värsta varulvsnatten :o Vad som än händer går jag inte ut ikväll. Random men det ska det väl va! ;)
// Fritte♥

Good Feelings.... Not

Gutentag!
Livet leker här i Eksjö och denna veckan har varit mycket bättre än förra.
Vi tränar lika hårt som alltid, äter lika mycket och sover alldeles för lite. Livet är alltså som det ska!
Man skulle iallafall kunna tro det, men så är det inte.
- Idag är det första höstdagen :(:(:(
- Vi har matteprov på måndag och de flesta har lite smått panik över detta. Jag vet att det är några dagar kvar men jag kan inte hjälpa att jag också har lite smått ångest över detta.
-Ikväll har vi löptest (vi som inte sprang förra veckan vilket var ganska många).
-Om vi ska nämna något som är positivt så får jag sluta med penicilinen imorgon! *glad_chey*
Hoppas ni mår fint våra trogna läsare. XOXO

RSS 2.0