Tjulululu!

Superduon här tillsammans nu! Tillbaka i Eksjö nu efter ett naaajs sommarlov, fast båda var ju sjuka så det sög men om man bara minns det bra så var det awesome!!!! :D
Back in buissnes om man så vill kalla det, så är vi mitt i nollningstider, nollningstider som suuuger ty vi är förbjudna att uträtta något som helst av värde för svenne... Säger inte vem men någon/några..nollaförälder?? har gjort uppror och vi hotas med avstängning ifall vi ens tittar på dem, så vi gör inte det.......
Igår påträffades nollorna på gymmet, ANDRA dagen så ballar dem ut på grund av lite regn, klenisar.... Detta håller inte, dags att få ner dem på jorden igen. Även dags för oss att kila.
CS SNART, skoja, löptest snart, TAGGGAAATAGGTRÅÅD! (Ingen av oss ska springa)
P.S Det finns ett nytt träsk på väg till skidstugan så man måste springa runt sjön till vänster istället.
BILDER FRÅN VÅR NOLLNING, HÖSTEN 2010!!!!
Detta fick vi, iår får dom godis och en klapp på axeln. SLUTA BÖLA
(Bilder tagna från Lauras blogg, lauradangelo.blogg.se)
Det var allt för denna gång, hej hopp långkalsong //Baggen & flugan!!

Vart jag mig i världen vänder, står jag här med fina vänner

Tjoo mannen!!
Fritte här, igen men palla sitta fast här i datan o skriva hela tiden men nu är jag här så läs och njuuuut!
   Jag sitter på middag hos farmor o farfar, det var kykling till mat... Jag trodde faktiskt att jag skulle vara helt trött på det efter en vecka med just inget annat att äta än friterad kykling och potatis. Fast helt ärligt så tror jag inte att man kan tröttna på potatis,, så till Slovakien skulle jag nog kunna flytta till lätt!! ;) (För det var där jag åt det)
  För att kunna lämna ämnet vill jag bara meddela att Slovakien var awesome!!! :D Tack Eliott o alla som var där och jag saknade er ettantjejer, det är sant men för långdraget för att tala om anledninen här men det har att göra med hur underbara människor ni är, helt otroliga, så bra att ni bara finns jag längtar tills vi ses hemma* igen.
Ses i trosa...eller?!?! I'll be there!;)
P.S. inflyttning!! :D:D♥

I'M SICK

Buhuuu you whoreeee. Varit sjuk i två veckor nu, INTE kul, har inte tränat något förutom u10 och en dödsupplevelse när jag träffa på låtsasdjur i skogen. JIPPIE, känns bra att Fritjof och alla andra är i Slovakien och tränar röven av sig.. Men nu ska jag sluta sura för jag får snart fin besök av världens bästa tjejor! Tänk er själva, har lyckats lura ner en stockholmare till Värnamo och när hon fråga om vi hade Gina Tricot så var svaret nej, hon kommer nog aldrig vilja komma tillbaka!
Men nu ska jag flytta min för tillfället ganska feta röv uppåt i huset och klä på mig. Godmorgon alla fina! <3
/The O and O

LA GENTE ESTA MUY LOCA

Tjooooo, long time since!
Men det ska bli bättre tills skolan börjar, promiseee :)
Förra veckan var både jag och Frida på oringen, om jag ska vara ärlig så gick det inge vidare för någon av oss! Men vi tar nya tag och snart ska ni få se vilka som äger!!! :)
Nu måste jag packa till u10mila som går av stapeln imorgonbitti, springer sista i D18, vi får väl se hur detta går! Massor av pussar:

RSS 2.0