Okänd ort

Hej Fritjof här direkt ifrån okänd dator (kan säga att där jag sitter är det fin utsikt över Eksjö), hehe. Agge och jag har idag pluggat gjärnet! Biologi... är faktiskt mycket roligt, man lär sig nya saker hela tiden. Det är bara en sak jag inte lyckats lära mig än... F**ng MEIOS går mig på nerverna!!

Nu fick jag precis syn på en skip-bo kortlek och jag tror att jag vet vad jag vill spendera kvällen med!!
Provet imorgon får vänta... Eller?!

So long! nu måste jag gömma mig för snart kommer Elin in och då ska jag skrämma livet ur henne!!

(fast jag vill inte att hon ska dö, orden är symboliska;) )

Fritjof

BACK IN TOWN BITCHES

Bonjour!!!
Agnes här, efter mycket tjat från freddan, eller fritjoff.
Om veckan i La France ska jag och Frida skriva tillsammans senare idag så därför tänkte jag bara berätta hur trååååkigt det är att vara tillbaka i skolan, IT SUCKS!!!
Biologin kan gå och ta sig hårt någonstans eftersom jag inte fattar ett piss, ungefär lika lite som vi fattade av vad alla fransmän i frankrike sa.
So looong

iHola Francia!

Kan inte prata franska så får ta det på spanska istället!

El elevhem y yo vamos a ir al extranjero mañana. ...nej nu förstår ju inte tysklands-aggen vad jag menar, men vi på OLGY ska åka utomlands i en och en halv vecka på träningsläger!! Närmare bestämt till kära Frankrike och "Fontablöö" (tio mil söder om Paris, för er nördar som vill kolla upp oss men jag tror och hoppas att ni har ett annat liv)
Jag har packat mina väskor och såklart lämnat lite (ganska stor) plats i väskan för det väl prioriterade inköpet av Nutella!! ;D Det viktigaste på resan om ni frågar mig! Efter träningarna och allt annat skoj som komer före. Vi ska till Paris en dag och det ska vara sol hela veckan också tror jag..

Hejsvejs på en och en halv vecka!!

Btw. Festen var ett fjasko.. totalt tutalt! Vill inte ens prata om den. Det enda som var lite bra var att jag hällde ut Beas sprit :D:D Den smakade skit för den delen. 

              //  Fritjoff   (igen -.-)

FEEEEEEEST! :D:D:D:D:D:D:D:D

...see ya!!

Dåligt sen så jä^la bra!

Jag skulle bara hälsa hej till Elin som är en fenomenal människa! Synd att du inte är hos mig i helgen, skip-bo är inte samma sak utan dig...

Sedan behöver ni inte oroa er för att jag ska skada mig av depphet längre. Jag kom på att det nog var för att jag nästan åt en hel citron som jag var sur tidigare.

Men nu är jag bara lyckligare!! Fick ett mail från klubben att jag får gå in på jalas hemsida och välja ett par OL-skor och sedan beställa dem och klubben betalar!!!!
Sponsring, det betyder att jag är pro nu. Om ni hädan efter vill mig något får ni ta det med min manager, fråga efter Steve i receptionen.

P.S. jag skriver inga autografer på skoltid eller innan start, så fråga inte!! (Då får ni med Steve att göra!)
 Fredag igen!

Deppdag...

En riktigt dålig dag rent allmänt. Jag sitter och väntar på att tiden ska gå, det gör den också. De senaste 45 minutrarna har hag suttit och blandat min kortlek om och om igen. Hoppas det är tillräckligt. Det värsta idag var ett litet ilskespridande ord jag inte ens vill nämna, det är så smutsigt... Jag kan åtmainståne säga att det börjar på idé och har med historia att göra. Det är nyckelordet, sedan är omständigheterna bara värre!

Finns det inte något bra ändå?!
- Nej, mitt liv är inte skapat för att vara deppig men jag vet att man måste vara ledsen för att kunna vara glad därför tvingar jag nu mig själv att vara sur.... Man kan säga att jag är arg för att jag kan inte vara arg!!!

Enligt Anton har till och med majsen underpresterat den här veckan!!!!

// adirF

Recordrejset

Tjolahopp, long time since last time! Men man måste ju hinna ligga lite på topp också.

Frida har druckit en liter sedan hon sprang sin sträcka i recoooordracet, hela 12 km som vart 15 när man sprang dem.
Hon har nu tömt sina glykogen lagren som äntligen har öppnat!!!! (FRIDA ÄR AS GLAD)
Vi fick nyss besök av en liten filur vid namn Elin Månnson! (Notera uttalet på efternamnet)
Hon kommer för att städa fridas rum, och sedan mitt. Hon är våran polack! Eller??? som discoeva, feministeva handikappsidiot eva skulle sagt. Elin hatar henne också.

Spanska provet idag var SICKTsvårt. Tyska provet var ganska lätt, eller så är det för att jag är så jävla awesome?!
WENGA! egentlige stavas det venga.

Vi har blivit utmanade av MåNNson på spurtduell, så nu jävlar får vi se hur det går!
Nu ska vi kötta varandra.

XOXO//Agnes vid tangenterna, Frida bredvid henne på en halv stol.

Några dagar senare...

Hej.
Ledsen för ett wainande inlägg senast, men hela den dagen var helt snurrig. Allt blev fel och tvärt om, upp och ner, bak och fram. Men nu känns allting mer rakt.. Kanske för att vi om 8 dagar åker till Frankrike!!! Det gör allt klarare i hjärnan, fast man måste ju packa..... men just nu är det en annan femma och en femma i Frankrike blir ju ca 6 cent. Så länge jag inte misstar mig helt och dom råkar ha pund eller nåt??

Ett tips för ditt eget välmående: Plugga aldrig på en studiedag, det får en bara att må illa!!!

Bye /F

P.S. Dags att skriva snart Agge? ;) <3

Den skrattande filosofen

Jag snärtade Louise idag, det var mycket elakt men oooooooo så kul det var! Jag sitter fortfarande och asgarvar åt det, märket och allt. Helt otroligt!! Hon roade i alla fall mig på den här supersämsta dagen i hennes liv!! Tack för att du finns Louise!!<3

Ville bara hälsa att påsken är på väg för våren kommer snart och jag saknar mina kykling-vänner!!!!


Längst fram från vänster: Smaskis
Bakre raden från vänster: Ugglan + resten

Ses    //fredda

BIFFAR

Ledsen för dålig uppdate, men nu ska vi inte deppa!!!

Vi var i åhus hela helgen och stekte på beachen. Solen gassade och vi sög in D-vitamin som sjutton! Loppen gick också jävligt bra (om vi bortser från det som gick dåligt). Vi tillbringade våra nätter på ett vandrarhem tillsammans med Stefan, vår skånske biolgilärare, eller han måste varit klonad.
När vi inte tävlade spelade vi det super ultra mega roliga spelet janiff. För första gången i världshistorien vann Frida och Agnes kom sist. Till mitt försvar kan jag säga att de andra fuskade.../Aggan. Fast så var det inte!!!!!/Fredde

Nu när vi har kommit hem igen så har träningarna satt igång på allvar direkt. Dagens pass var styrka där vi fick välja övningar själva. Vi valde en helt fruktansvärd övning som bara vi klarar av (egentligen väldigt klen). Elevhemmets egen "biff" som han kallar sig själv, pallade inte trycket utan var tvungen att gnälla lite och banga övningen efter bara 15 sek, jadu mr.Young hur känns det? ;)

I nästa inlägg ska ni få se lite bilder från helgen bl.a. på vår konstiga dusch.
See You Later Alligator

AFAFAFAFAF


Upp som en sol!!!!!!

Såhär efter en uppfriskande promenad i strålande solsken, den skiner i alla fall bakom molnen för er som missat det, tänkte vi att det började bli dags att berätta för er om helgens stora happening!! Agnes, Julia, Laura och jag ska nämligen åka med Agnes familj och springa Pan's tävling i Åhus!!
Kul eller hur?! Första tävlingen på barmark, med bra motstånd och allt, vi tänkte ääggggaaaaaaaaaa i vilket fall.
Ville också hälsa att pan betyder bröd på spanska och det påminner mig bara om det stundande spanska förhöret på 109 GLOSOR!! Och för att fylla på så har vi en 3sidors uppsats till tisdag och en redovisning i samma ämne. Det suger fast man känner i alla fall att man lever och det är nog positivt, jag skänker en tanke till alla som inte lever och hoppas ni får det så här brutalt eländigt i skolan någon gång!!!!!!!!!!!

P E A C E ! !

freddan

ps.aggan hälsar

PRESENTATION

HALO, ich heisse Agnes, und ich wohne in Eksjö. Meine leben ist sehr Spass!!!!
Tyska ist nicht kul, men det var inte det jag skulle ta nu, jag tänkte att ni där ute kanske vill veta hur vi ser ut.
För även om vi är cp, förlåt, jag menar helt awesome, så måste ni ju bara se oss! VILKEN DUO VI ÄR!!
Här kommer först en fjortiiizzz bild på mig:
och ännu en fjortizz bild på fredde!

ARG CHEY

Heeeej alla gullegummisnuddipluttisnuttisar!!!
Hoppas ni saknat oss. det har ju faktiskt gått flera timmar sen sist!
Nu äntligeeen är första matte B provet grejjjat, båda jag och frida smeeeeekte! Men allt såg inte så positivt ut.. Jag tänkte nu berätta en rolig händelse som hände häromkvällen när vi satt och pluggade (vi=jag, laura och frida).
Allt var frid och fröjd och vi löste tal efter tal. Helt plötsligt tjuter Frida till helt random och slänger pennan i bordet. Hon sänker huvudet mot bordet med en smäll, nästa gång hon tittar upp spottar hon ut papper... Vi fattade inte vad hon fick det ifrån, men sen såg vi... Hon kände sig lite hungrig så hon tog alltså ett bett av sin mattebok...
Hoppas det smakade gott fredden!
random
MUUUMS!!!!
Men tillbaka till verkligheten. Vill bara hälsa ett grattis till Justin Bäver Bieber som fyllde 17 fucking år igår!!! Han är både min och Fridas idol så om du ser detta Justin så GRATTIS!!!!<3<3<3<3<3
Med det sagt så lämnar vi er för denna gång och hoppas att det har hänt något roligt tills nästa gång..
CIAO, GOODBYE, AUFWIEDERSEHEN! / aggan

news about our own speciella bloggeliblogg

livet leker, och snart här på bloggen med!
vi sitter inne med fina idéer om designer osv. bara det att den här förbaskade jävla skit skolan (ursäkta språket) tar all vår tid.
vi lovar att bli klara tills nästa vecka, eller veckan efter det, eller veckan ef.........
ni vet ju att det är tanken som räknas.
puss och kram och nyp i stjärten så länge, tjing!
/ af
vår vän anton tillsammans med 50 cent

Skräckhistoria!

Hej!

 Nu är det så här att jag har en riktigt skrämmande historia att berätta som hände mig igår...

Det var en vanlig måndag, som vanligt på eftermiddagen hade NV10A och NV10B matte samtidigt. Frida Hellstadius hade den dagen sett till att vara i tid till lektionen med matteläraren Johan, (fast hon visste egentligen inte att den börjat 20 minuter tidigare..) Medans hon väntade på att sin lektion skulle börja stod hon tillsammans med den andra klassen och pratade, det var inget märkvärdigt med det... 
...Tills hon upptäckte att hela NV10A räknade, funderade eller diskuterade matte-tal
INNAN LEKTIONEN ENS BÖRJAT!!
Det fanns inte någon som inte var involverad i matteuppgifterna!! Jaja, tänkte hon det är väl inte helt ovanligt.
Efter ett tag började lektionerna och Frida gick till sitt klassrum, där var det genomgång, men Frida som tyckte om att prova nya saker tänkte att hon skulle hälsa på hos parallellklassen, det var ett beslut hon länge skulle ångra...

Hon kom in i klassrummet och mötte allas blickar, några skratt hördes också men hon tog mod till sig och slog sig ner. Den andra klassen hade också en kort genomgång där LO pratade ostört, när han ställde en fråga var det knäpptyst. Endast några få personer räckte upp handen och fick ordet. Redan där var Frida i chock, Orden bubblade inom henne och hon undrade hela tiden om inte någon snart skulle skrika ut svaret för att få sätta igång att räkna fortare. men det var fortsatt tyst, tiden segade fram men till slut fick de sätta igång med räkningen. Folk öppnade sina böcker...
Det var helt knäpptyst.
Frida var livrädd men som alla andra började hon räkna, men kunde inte koncentrera sig på sitt tal. det var störande tyst, som att sitta på en begravning. Det var med stor ansträgning hon fick ut det första talet. När hon för första gången skulle använda miniräknaren blev hon förskräckt! Tänk om det hördes för mycket när knapparna trycktes ned. Till slut var lektionen över och Frida kunde andas ut...

Aldrig mer säger jag bara!!!!!!!!

// Fredde

RSS 2.0